Advertisement

Ολυμπιακοσ Παοκ Σκορ - ksn SUPER LEAGUE:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ 2 - 1 (ΤΕΛΙΚΟ.) ΒΙΝΤΕΟ ... / Ο τρεις σερί σεζόν κυπελλούχος παοκ, κόντρα σε όλα έκανε μια επική ανατροπή.

Ολυμπιακοσ Παοκ Σκορ - ksn SUPER LEAGUE:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ 2 - 1 (ΤΕΛΙΚΟ.) ΒΙΝΤΕΟ ... / Ο τρεις σερί σεζόν κυπελλούχος παοκ, κόντρα σε όλα έκανε μια επική ανατροπή.. Η ευκαιρία του μασούρα (vid). *ο παοκ έρχεται από 23 σερί εντός έδρας νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, δεν υπολογίζονται τα ματς με ολυμπιακό και αεκ. Καθιερωμένο ετήσιο γλέντι του δικεφάλου απέναντι στους πειραιώτες. Ο ολυμπιακός είναι αθλητικός σύλλογος του πειραιά, από τους δημοφιλέστερους της χώρας. 10:25 μμ, παρασκευή 16 απρ 2021 10:25 μμ, 16 απρ 2021.

Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. 10:25 μμ, παρασκευή 16 απρ 2021 10:25 μμ, 16 απρ 2021. Η πρώτη μονομαχία μεταξύ των λαοφιλέστερων να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα, ο ολυμπιακός νίκησε και τον ηρακλή, πολύ πιο δύσκολα με σκορ. Ο ολυμπιακός είναι αθλητικός σύλλογος του πειραιά, από τους δημοφιλέστερους της χώρας. Ο ολυμπιακός προσπάθησε να μειώσει στο σκορ και να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος κόντρα στον παοκ.

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: Γκολ, φάσεις και… Καγκάβα (vid) - foul.gr
ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: Γκολ, φάσεις και… Καγκάβα (vid) - foul.gr from foul.gr
Σε εκείνο το παιχνίδι είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο δέκατο λεπτό με ασύλληπτη ανάποδη κεφαλιά. Πριν ακόμη προλάβουν να ζεσταθούν οι δύο ομάδες από την ανάπαυλα της αναμέτρησης ο παοκ μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 49ο λεπτό με δράστη τον αντρίγια ζίβκοβιτς ! Οι επαναληπτικοί αγώνες για τα ημιτελικά του κυπέλλου ελλάδος είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο αποψινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Ο παοκ κατεβαίνει στην αθήνα για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό με το κλίμα να είναι προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο αθανασιάδης ανοίγει το σκορ και ο φουστέρ απαντά. Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό στην 4η αγωνιστική των play off της superleague, με τον αντρίγια ζίβκοβιτς να πετυχαίνει γκολάρα στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Δύο αγωνιστικές για το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό. Πάθος, τσαμπουκά, άριστο διάβασμα από τον γκαρσία κι ένα.

Καθιερωμένο ετήσιο γλέντι του δικεφάλου απέναντι στους πειραιώτες.

Ο τρεις σερί σεζόν κυπελλούχος παοκ, κόντρα σε όλα έκανε μια επική ανατροπή. 10:25 μμ, παρασκευή 16 απρ 2021 10:25 μμ, 16 απρ 2021. Ο πρόεδρος της ελληνικής λύσης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας. *ο παοκ έρχεται από 23 σερί εντός έδρας νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, δεν υπολογίζονται τα ματς με ολυμπιακό και αεκ. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Καλλιεργεί 16 αθλήματα, στα περισσότερα από τα οποία έχει πρωταγωνιστικό. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Ο σέρβος άσος άνοιξε το σκορ στο 49' με ωραίο τελείωμα έπειτα από λάθος του παπαδόπουλου και ο ίδιος παίκτης «χτύπησε» και στο 63'. Ο ολυμπιακός είναι αθλητικός σύλλογος του πειραιά, από τους δημοφιλέστερους της χώρας. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον παοκ στο ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των. Ο παοκ υποδέχεται απόψε (18/4) τον ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των play offs, με την super league να παρουσιάζει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία ενόψει της αναμέτρησης. Ο αντρίγια ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ για τον παοκ κόντρα στον ολυμπιακό και ο πάμπλο γκαρσία ξέσπασε σε έντονους πανηγυρισμούς, με τον ουρουγουανό κόουτς να ανοίγει το μπουκάλι με το νερό. Πριν ακόμη προλάβουν να ζεσταθούν οι δύο ομάδες από την ανάπαυλα της αναμέτρησης ο παοκ μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 49ο λεπτό με δράστη τον αντρίγια ζίβκοβιτς !

Πριν ακόμη προλάβουν να ζεσταθούν οι δύο ομάδες από την ανάπαυλα της αναμέτρησης ο παοκ μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 49ο λεπτό με δράστη τον αντρίγια ζίβκοβιτς ! Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Η ευκαιρία του μασούρα (vid). Σε εκείνο το παιχνίδι είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο δέκατο λεπτό με ασύλληπτη ανάποδη κεφαλιά. Tο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο αποφάσισε να τιμωρήσει τον ολυμπιακό με.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τελικό σκορ: 1-0 | Pagenews.gr
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τελικό σκορ: 1-0 | Pagenews.gr from www.pagenews.gr
Νίκησε τον ολυμπιακό και φουλάρει για ευρώπη ο παοκ. Ο ολυμπιακός είναι αθλητικός σύλλογος του πειραιά, από τους δημοφιλέστερους της χώρας. Δύο αγωνιστικές για το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό. *ο παοκ έρχεται από 23 σερί εντός έδρας νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, δεν υπολογίζονται τα ματς με ολυμπιακό και αεκ. Η πρώτη μονομαχία μεταξύ των λαοφιλέστερων να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα, ο ολυμπιακός νίκησε και τον ηρακλή, πολύ πιο δύσκολα με σκορ. Πάθος, τσαμπουκά, άριστο διάβασμα από τον γκαρσία κι ένα. Ο ολυμπιακός προσπάθησε να μειώσει στο σκορ και να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος κόντρα στον παοκ. Ο τρεις σερί σεζόν κυπελλούχος παοκ, κόντρα σε όλα έκανε μια επική ανατροπή.

Tο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο αποφάσισε να τιμωρήσει τον ολυμπιακό με.

Ο ολυμπιακός είναι αθλητικός σύλλογος του πειραιά, από τους δημοφιλέστερους της χώρας. Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό στην 4η αγωνιστική των play off της superleague, με τον αντρίγια ζίβκοβιτς να πετυχαίνει γκολάρα στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης. 10:25 μμ, παρασκευή 16 απρ 2021 10:25 μμ, 16 απρ 2021. Πριν ακόμη προλάβουν να ζεσταθούν οι δύο ομάδες από την ανάπαυλα της αναμέτρησης ο παοκ μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 49ο λεπτό με δράστη τον αντρίγια ζίβκοβιτς ! Ο πρόεδρος της ελληνικής λύσης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας. Ο τρεις σερί σεζόν κυπελλούχος παοκ, κόντρα σε όλα έκανε μια επική ανατροπή. Ο αντρίγια ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ για τον παοκ κόντρα στον ολυμπιακό και ο πάμπλο γκαρσία ξέσπασε σε έντονους πανηγυρισμούς, με τον ουρουγουανό κόουτς να ανοίγει το μπουκάλι με το νερό. Πάθος, τσαμπουκά, άριστο διάβασμα από τον γκαρσία κι ένα. Καθιερωμένο ετήσιο γλέντι του δικεφάλου απέναντι στους πειραιώτες. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο αβραάμ έδιωξε, αλλά όχι μακριά. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον παοκ στο ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των. Νίκησε τον ολυμπιακό και φουλάρει για ευρώπη ο παοκ. *ο παοκ έρχεται από 23 σερί εντός έδρας νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, δεν υπολογίζονται τα ματς με ολυμπιακό και αεκ.

Ο σέρβος άσος άνοιξε το σκορ στο 49' με ωραίο τελείωμα έπειτα από λάθος του παπαδόπουλου και ο ίδιος παίκτης «χτύπησε» και στο 63'. Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Ο παοκ άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό στην 4η αγωνιστική των play off της superleague, με τον αντρίγια ζίβκοβιτς να πετυχαίνει γκολάρα στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης. Η πρώτη μονομαχία μεταξύ των λαοφιλέστερων να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα, ο ολυμπιακός νίκησε και τον ηρακλή, πολύ πιο δύσκολα με σκορ. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-0 | Slideshows
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-0 | Slideshows from www.naftemporiki.gr
Ο σέρβος άσος άνοιξε το σκορ στο 49' με ωραίο τελείωμα έπειτα από λάθος του παπαδόπουλου και ο ίδιος παίκτης «χτύπησε» και στο 63'. Ο τρεις σερί σεζόν κυπελλούχος παοκ, κόντρα σε όλα έκανε μια επική ανατροπή. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Νίκησε τον ολυμπιακό και φουλάρει για ευρώπη ο παοκ. Ο αντρίγια ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ για τον παοκ κόντρα στον ολυμπιακό και ο πάμπλο γκαρσία ξέσπασε σε έντονους πανηγυρισμούς, με τον ουρουγουανό κόουτς να ανοίγει το μπουκάλι με το νερό. Ο ολυμπιακός είναι αθλητικός σύλλογος του πειραιά, από τους δημοφιλέστερους της χώρας. Πριν ακόμη προλάβουν να ζεσταθούν οι δύο ομάδες από την ανάπαυλα της αναμέτρησης ο παοκ μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 49ο λεπτό με δράστη τον αντρίγια ζίβκοβιτς ! Ο παοκ υποδέχεται απόψε (18/4) τον ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των play offs, με την super league να παρουσιάζει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία ενόψει της αναμέτρησης.

Οι επαναληπτικοί αγώνες για τα ημιτελικά του κυπέλλου ελλάδος είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο αποψινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο αβραάμ έδιωξε, αλλά όχι μακριά. Πάθος, τσαμπουκά, άριστο διάβασμα από τον γκαρσία κι ένα. Με την ψυχολογία στο ναδίρ. Ο πρόεδρος της ελληνικής λύσης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας. Καλλιεργεί 16 αθλήματα, στα περισσότερα από τα οποία έχει πρωταγωνιστικό. Η ευκαιρία του μασούρα (vid). Η πρώτη μονομαχία μεταξύ των λαοφιλέστερων να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα, ο ολυμπιακός νίκησε και τον ηρακλή, πολύ πιο δύσκολα με σκορ. Πριν ακόμη προλάβουν να ζεσταθούν οι δύο ομάδες από την ανάπαυλα της αναμέτρησης ο παοκ μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 49ο λεπτό με δράστη τον αντρίγια ζίβκοβιτς ! Tο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο αποφάσισε να τιμωρήσει τον ολυμπιακό με. Ο τρεις σερί σεζόν κυπελλούχος παοκ, κόντρα σε όλα έκανε μια επική ανατροπή. *ο παοκ έρχεται από 23 σερί εντός έδρας νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, δεν υπολογίζονται τα ματς με ολυμπιακό και αεκ. Ο σέρβος άσος άνοιξε το σκορ στο 49' με ωραίο τελείωμα έπειτα από λάθος του παπαδόπουλου και ο ίδιος παίκτης «χτύπησε» και στο 63'. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον παοκ στο ντέρμπι κόντρα στον ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των.

Νίκησε τον ολυμπιακό και φουλάρει για ευρώπη ο παοκ ολυμπιακοσ παοκ. Ο παοκ κατεβαίνει στην αθήνα για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό με το κλίμα να είναι προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο αθανασιάδης ανοίγει το σκορ και ο φουστέρ απαντά.

Posting Komentar

0 Komentar